• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Spa περιποίηση άκρων
Spa περιποίηση άκρων

Τα περιποιημένα άκρα υποδηλώνουν μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό της, την εμφάνισή της και που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, είναι κάτι που όλοι προσέχουμε. Κάποιες από τις θεραπείες περιποίησης άκρων που εφαρμόζουμε στα καταστήματα μας, είναι το γαλλικό μανικιούρ, το μόνιμο γαλλικό, οι θεραπείες για πετσάκια και ευαίσθητα νύχια, το spa χεριών, κ.α. Υπάρχουν πολλές τεχνικές και άπειρα σχέδια στο μανικιούρ για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Θα βρείτε τις τελευταίες τεχνικές, υπέροχα χρώματα και φυσικά μόνο επαγγελματικά και ασφαλή προϊόντα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και η φροντίδα και η ευεξία σας είναι η άμεση προτεραιότητα μας.

Επειδή η διάρκεια του κλασσικού μανικιούρ δεν ξεπερνά τις λίγες μέρες μπορείτε να επιλέξετε το ημιμόνιμο χρώμα που στεγνώνει άμεσα και διατηρείται ανέπαφο πάνω από 15 ημέρες.

Δεν πρέπει όμως να αμελείτε και την περιποίηση των χεριών σας γιατί είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος και είναι αυτά που εργάζονται συνέχεια, ταλαιπωρούνται αρκετά και είναι διαρκώς εκτεθειμένα. Η λύση είναι το spa χεριών που σας εξασφαλίζει υγιή χέρια και νύχια και φυσικά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος ανανέωσης. Βάλτε στο ημερολόγιο σας ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος σας μια ολοκληρωμένη περιποίηση τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Το spa χεριών θα σας ξεκουράσει και θα αφήσει τα χέρια σας βαθιά ενυδατωμένα και απαλά. Δώστε στα χέρια σας τη σημασία που τους αναλογεί μιας και η ηλικία φαίνεται πρώτα σε αυτά. Είναι γνωστό ότι τα χέρια γερνάνε πιο γρήγορα από ότι το πρόσωπό, γιατί το δέρμα είναι πιο λεπτό.Η διαδικασία είναι απλή, αφού αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα με τα κατάλληλα προϊόντα, εφαρμόζεται κρέμα στην περιοχή ανάλογα τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας και ολοκληρώνουμε με μάσκα ενυδάτωσης.

Οργανώστε το πρόγραμμα σας και στην επόμενη επίσκεψη σας, δοκιμάστε μία περιποίηση spa. Θα σας χαρίσει ευεξία και απαλότητα και από την πρώτη επίσκεψη θα έχετε διαφορά στην εμφάνιση των χεριών σας. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα μας χειροποίητα εξειδικευμένα προϊόντα για να τα εφαρμόζετε και στο σπίτι!