• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Συμμετοχή στο Nailolympion 2016 στην Ιταλία
Συμμετοχή στο Nailolympion 2016 στην Ιταλία

 

Ρώμη, 6-7-8 Φεβρουαρίου 2016 ---- Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη ο διαγωνισμός Nailolympion που φιλοξένησε χιλιάδες διαγωνιζόμενους από 50 και παραπάνω χώρες.

 

Ο Antonio Sacripante, είναι παγκοσμίου φήμης nail artist που έχει συμετάσχει στα πιο σημαντικά show μόδας στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη και είναι διεθνής εκπαιδευτής. Είναι ο πυγμαλίων που διέδωσε αυτό το διαγωνισμό σε ολόκληρη την Ιταλία όλα τα προηγούμενα χρόνια και φέτος, ήταν για ακόμη μια χρονιά διοργανωτής του διαγωνισμού.

 

Πρόκειται για ένα διεθνή διαγωνισμό που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους, να μάθουν νέες τεχνικές και να αναδείξουν τον επαγγελματσμό τους σε όλες τις περιπτώσεις λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που υπάρχει.

 

Η Αγγελική απάντησε θετικά στην πρόκληση του διαγωνισμού, πάρα την κούραση των εορτών που μόλις είχαν τελειώσει. Έτσι καλύπτωντας όλες τις υποχρεώσεις της στο κατάστημα, ξεκίνησε εντατική προετοιμασία. Αποφάσισε να συμμετάσχει σε δύο κατηγορίες, φυσικά στο αγαπημένο της στιλέτο με φόρμα και στο tip box.

 

To tip box είναι μια κατηγορία που συμμετέχει πρώτη φορά σε διαγωνιστικό επίπεδο. Σκοπός είναι να ζωγραφίσει πάνω σε ενωμένα tip μια ολοκληρωμένη παράσταση με βάση το θέμα του διαγωνισμού. Η Αγγελική επέλεξε το θέμα που αφορούσε την ελληνική μυθολογία και σχεδίασε την μάχη που έδωσε ο Οδυσσέας με τη Σκύλα και τη Χάρυβδη κατά την επιστροφή του από την Τροία.

Παρουσίασε το tip box συνοδευόμενο από ένα πάπυρο με μία σύντομη αναφορά στην ιστορία στα ελληνικά και στα αγγλικά και μία ασπίδα με ένα σπαθί που έφτιαξε με ακρυλικό.

 

Στην κατηγορία στιλέτο με φόρμα, σχεδίασε στο ελεύθερο άκρο εσωτερικά δαντέλα με λευκό χρώμα και χρυσό. Στην κατηγορία αυτή, παίζει σημαντικό ρόλο η συμμετρικότητα των νυχιών, το μάκρος που θα δοθεί, η σωστή χρύση των υλικών και φυσικά η δημιουργηκότητα του σχεδίου και η αυθεντικότητα του, όπως και το επίπεδο δυσκολίας που θα επιλεχθεί.

 

Η Αγγελική διαγωνίστηκε ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης τεχνίτες και βρέθηκε στη πρώτη δεκάδα. Φυσικά και δεν απογοητεύτηκε, απλά άρχισε να ψάχνει ημερομηνίες για την επόμενη προετοιμασία της. Ήταν μια εμπειρία με πολύ έντονα συναισθήματα και φυσικά σε όλη την διαδικασία ήταν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της, η μητέρα της και η καθηγήτρια της. Συνεχίζει με την ίδια αγάπη για την τέχνη της και με πολλή όρεξη για νέα σχέδια με έμπνευση και εκμάθηση νέων τεχνικών.