• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
  • Κατάστημα Κολωνός
    Αίμονος 8
    Τηλ: 213 03 11 868, 213 03 11 864
1η θέση French twist και 2η θέση Stiletto 3D nail art

1η θέση French twist και 2η θέση Stiletto 3D nail art

1η θέση French twist και 2η θέση Stiletto 3D nail art

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Nailolympion διεξήχθη στην Ισπανία, συγκεκριμένα στη Μαδρίτη στις 5,6 και 7 Νοεμβρίου. Πρόκειται για παγκόσμιο διαγωνισμό που διασφαλίζει την εγκυρότητα του με την παρουσία κριτών από τη διεθνή ομοσπονδία κριτών.
Διαγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο συναντιούνται και δείχνουν τις δυνατότητες τους με ιδιαίτερα καλλιτεχνικό τρόπο. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι μοναδική εμπειρία με πολύ έντονα συναισθήματα.

Με αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει, η Αγγελική αποφάσισε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Οι αυξημένες υποχρεώσεις στο κατάστημα της επέτρεψαν να προετοιμαστεί μόνο 3 εβδομάδες πριν το διαγωνισμό. Με πολλή προσπάθεια και δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό, χωρίς ωράριο, ξεκίνησε την προετοιμασία της. Η μία από τις τρεις κατηγορίες που διαγωνίστηκε στη ζωφγραφική ήταν η mix media nail art που αφορά δημιουργία ενός tipbox και επιλογή ελεύθερου θέματος. Η Αγγελική επέλεξε να απεικονίσει μια σκηνή παραμυθιού με ένα ξωτικό και ένα δράκο και να προσθέσει 3d στοιχεία. Ετοίμασε λοιπόν βαλίτσες και ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ισπανία.

Από το πρωί μετά την εγγραφή της, προετοίμασε τα μοντέλα της πήρε βαθιά ανάσα και ξεκίνησε.

2 μοντέλα, 4 ώρες, 10 δάχτυλα για stiletto french twist και stiletto nail art.

Οι κριτές του αγώνα αρκετά αυστηροί, ειδικά στο θέμα του χρόνου. Αρκετοί από αυτούς στάθηκαν πολλές φορές πάνω από το γραφείο της Αγγελικής για να δουν τη δουλειά της. Είναι η μόνη που εκπροσώπησε τη χώρα μας σε αυτόν διαγωνισμό. Τελείωσε μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Το αποτέλεσμα τη δικαιώνει πανηγυρικά, κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη κατηγορία French twist που έφτιαξε νύχια σε σχήμα stiletto και δημιούργησε nail art στο ελεύθερο άκρο και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Stiletto 3D Nail art όπου σε συνδυασμούς μπλε, λευκού και μαύρου δημιούργησε λουλούδια one stroke.