• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Nailympion Spain 2016
Nailympion Spain 2016

1st place  French Twist div.I
2nd place  Stiletto 3D Nail Art

 

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Nailolympion διεξήχθη στην Ισπανία, συγκεκριμένα στη Μαδρίτη στις 5,6 και 7 Νοεμβρίου. Πρόκειται για παγκόσμιο διαγωνισμό που διασφαλίζει την εγκυρότητα του με την παρουσία κριτών από τη διεθνή ομοσπονδία κριτών.
Διαγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο συναντιούνται και δείχνουν τις δυνατότητες τους με ιδιαίτερα καλλιτεχνικό τρόπο. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι μοναδική εμπειρία με πολύ έντονα συναισθήματα.

 

2 μοντέλα, 4 ώρες, 10 δάχτυλα για stiletto french twist και stiletto nail art.

Οι κριτές του αγώνα αρκετά αυστηροί, ειδικά στο θέμα του χρόνου. Αρκετοί από αυτούς στάθηκαν πολλές φορές πάνω από το γραφείο της Αγγελικής για να δουν τη δουλειά της. Είναι η μόνη που εκπροσώπησε τη χώρα μας σε αυτόν διαγωνισμό. Τελείωσε μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Το αποτέλεσμα τη δικαιώνει πανηγυρικά, κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη κατηγορία French twist που έφτιαξε νύχια σε σχήμα stiletto και δημιούργησε nail art στο ελεύθερο άκρο και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Stiletto 3D Nail art όπου σε συνδυασμούς μπλε, λευκού και μαύρου δημιούργησε λουλούδια one stroke.