• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Μόνιμο μακιγιάζ
Μόνιμο μακιγιάζ

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια πλαισιώνουν άψογα το πρόσωπο και αλλάζουν όλο μας το βλέμμα. Πώς θα βρεις το τέλειο σχήμα για σένα; Το μυστικό για το τέλειο σχήμα είναι το στένσιλ φρυδιών. Κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα, ψηλό και τοξωτό ή παχύ και φυσικό. Το στένσιλ σας δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχήματα πριν το καθάρισμα των φρυδιών.

 

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχουμε λεπτύνει ήδη επικίνδυνα το φυσικό μας φρύδι; Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έχουν κάνει λάθος στο σχήμα των φρυδιών και δυστυχώς με το πέρασμα των χρόνων η τρίχα αδυνάτισε και δεν ξαναβγήκε στο σημείο. Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την πιο εξελιγμένη μορφή σχεδιασμού φρυδιών για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με τη μέθοδο τρίχα – τρίχα. Σχεδιάζουμε μικρές τρίχες που δένουν απόλυτα με το φυσικό φρύδι ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η διαφορά. Με αυτό τον τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσουμε το σχήμα των φρυδιών και ακόμα και να καλύψουμε κενά με τον πιο φυσικό τρόπο. Όλα τα υλικά είναι μιας χρήσης και έχετε απόλυτη ασφάλεια. Πριν την εφαρμοφή τοποθετείται αναισθητική κρέμα ώστε ο πόνος να περιοριστεί σε μικρή ενόχληση. Θα χρειαστεί κάποια επανάληψη ανάλογα με την απορρόφηση που θα έχει το δέρμα. Το προτείνουμε και σε περιπτώσεις αλωπεκίας όπου έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

Αφήσαμε για το τέλος το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών. Είναι πραγματικότητα και επιτέλους μπορείτε να αποκτήσετε τα χείλη που ονειρεύεστε. Με το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών τονίζουμε το σχήμα τους και μπορούμε ακόμα και να γεμίσουμε τυχόν κενά ή να διορθώσουμε το περίγραμμα τους. Πρόκειται για απόλυτα ασφαλή μέθοδο με προϊόντα μιας χρήσης και με τη βοήθεια αναισθητικής κρέμας πριν την εφαρμογή γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές της αισθητικού μας και να είστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Απαλλαχθείτε από το καθημερινό μακιγιάζ ή διορθώστε όποια τυχόν ατέλεια έχετε με φυσικό τρόπο.