• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Τεχνητά νύχια
Τεχνητά νύχια

Πόσες φορές έχεις κοιτάξει τα νύχια σου και θα ήθελες να ήταν τέλεια χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο για μανικιούρ; Μην ανησυχείς, υπάρχει λύση! Στα καταστήματα μας μπορείς να συμβουλευτείς το έμπειρο προσωπικό μας για τα τεχνητά νύχια και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα!  

Αν έχεις την άσχημη συνήθεια να τρως τα νύχια σου ή αν τα νύχια σου δεν μακραίνουν εύκολα τότε αυτό που πρέπει να μπει στην ατζέντα σου είναι ένα ραντεβού για τεχνητά νύχια για να είναι πάντα τέλεια και περιποιημένα. Επίσης αν η δουλειά σου επιβάλλει μια στενή σχέση με το πληκτρολόγιο ή είσαι λίγο πιο απρόσεχτη γενικά στις κινήσεις σου, η λύση των τεχνητών νυχιών θα σου λύσει τα χέρια αφού θα διατηρεί τα νύχια σου τέλεια εύκολα και άνετα!

 

Το υλικό για τα τεχνητά νύχια τοποθετείται πάνω στο φυσικό σου νύχι και μπορείς να δώσεις και έξτρα μήκος. Αν όμως δεν σε βολεύουν τα μακρία νύχια μπορείς να κάνεις ενίσχυση του φυσικού σου νυχιού που θα επιτρέψει στο νύχι να μακρύνει φυσικά. Όσον αφορά το υλικό, υπάρχουν δύο επιλογές για να διαλέξεις, το ακρυλικό και το τζελ. Ας δούμε μερικά πράγματα για το κάθε υλικό. 

Το τζελ είναι διφασικό υλικό, πρώτα τοποθετείται το τζελ βάσης και μετά το τζελ χτισίματος. Τα νύχια μπαίνουν σε ειδικό φουρνάκι έτσι ώστε να στεγνώσει το υλικό και να γίνει ένα ομοιογενές στρώμα. Η συντήρηση των τεχνητών να νυχιών θα χρειαστεί περίπου σε 20-25 μέρες μετά την πρώτη σου επίκεψη και θα δεις το φυσικό σου νύχι να μεγαλώνει. Καλό θα είναι αν έχεις πάρα πολύ κοντό νύχι να μην δοκιμάσεις πρώτα το τζελ, γιατί δεν θα έχεις πολύ μεγάλη βάση για να σταθεί το υλικό. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι αν αλλάξεις γνώμη για οποιοδήποτε λόγο, το τζελ αφαιρείται από το φυσικό σου νύχι με τροχό  που μπορεί να προκαλέσει φθορά.

 

Σχετικά με το ακρυλικό, οι περισσότερες τεχνήτριες το θεωρούν απο τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στον τομέα. Το ακρυλικό νύχι φτιάχνεται αναμειγνύοντας ένα υλικό σε πούδρα με ένα συγκεκριμένο υγρό, δημιουργώντας ένα στρώμα πάνω στο φυσικό σου νύχι. Σε περίπτωση που θελήσεις να το αφαιρέσεις, θα πρέπει να έχεις υπομονή να μείνεις αρκετή ώρα με ασετόν.

 

Και στις δύο περιπτώσεις μπορείς να βάψεις ότι χρώμα θες από πάνω, είτε απλό βερνίκι είτε βερνίκι διαρκείας. Μπορείς να διαλέξεις ότι σχήμα νυχιού θες και σου ταιριάζει, οβάλ, τετράγωνο , μυτερό ή στρογγυλό.

 

Φυσικά και με τα δύο υλικά, όταν αποφασίσεις να ξεκουράσεις τα νύχια σου θα χρειαστείς μια θεραπεία σε μορφή βερνικιού που μπορείς να τη βρεις σε κάποιο από τα καταστήματα μας.  Πρόκειται για επαγγελματικό προϊόν που θα σε βοηθήσει να δυναμώσει το φυσικό σου νύχι και να ενυδατωθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να εμπιστευθείς το έμπειρο προσωπικό μας και να δημιουργήσεις το τέλειο αποτέλεσμα! Καλές δημιουργίες λοιπόν και αντίο στα απεριποίητα νύχια!