• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Ιδιαίτερο σεμινάριο με την Krisztina Kalmar
Ιδιαίτερο σεμινάριο με την Krisztina Kalmar

Η διαρκής θέληση της Αγγελικής για την εκμάθηση νέων τεχνικών και φυσικά βελτίωση αυτών που ήδη γνωρίζει, την οδήγησε στη Βουδαπέστη για ένα τριήμερο ιδαίτερο μάθημα με την γνωστή στο χώρο και καταξιωμένη Κριστίνα Καλμάρ.

 Η Κριστίνα εργαζόταν για 15 χρόνια ως δασκάλα παιδιών με ειδικές ανάγκες. Το πάθος της για τη διδασκαλία σε συνδυασμό με την αγάπη της για την ονυχοπλαστική, την βοήθησε να πραγματοποιήσει το όνειρο της το 2006 που πιστοποιήθηκε ως τεχνίτρια άκρων. Το 2008 ξεκινά την παράδοση μαθημάτων είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε με τη διενεργία σεμιναρίων σε πολλές χώρες. Είναι διεθνής εκπαιδεύτρια με πολλές διακρίσεις. Αγαπά πολύ το ακρυλικό και της αρέσει να δημιουργεί νέα πρωτότυπα σχέδια εμπνευσμένη από τα χρώματα.

 

Οι ρυθμοί που εργάστηκαν ήταν εντατικοί και φυσικά το αποτέλεσμα τις δικαίωσε. Ασχολήθηκαν με την τεχνική στο nail art, το gel paint και με το flat design. Πρόκειται για εξειδικευμένες τεχνικές και σε προχωρημένο επίπεδο. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου η Αγγελική έλαβε τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις για όσα διδάχθηκε και ενθουσιασμένη επέστρεψε για να εφαρμόσει όλα όσα έμαθε.