• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Open International Championship in Modeling and Nail Design - Magic&nails 2016
Open International Championship in Modeling and Nail Design - Magic&nails 2016

3rd place in Open International Championship in Modeling and Nail Design - Magic&nails --2016 Mix media tip box

 

Επιστροφή μετά από ένα χρόνο στο διαγωνισμό στη Σερβία. Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στο κατάστημα, η Αγγελική κατάφερε να κάνει την προετοιμασία της και σεμινάριο για τεχνική ζωγραφικής με την καθηγήτρια της, όχι όμως να παραβρεθεί στο διαγωνισμό. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να συμμετάσχει στην κατηγορία των tip box σε δύο διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Στρίμωξε στο χρόνο της την προετοιμασία και ξεκίνησε να φτιάχνει δύο tip boxes για να τα στείλει ταχυδρομικώς στη Σερβία. Το πρώτο θέμα ήταν αναμνήσεις από την παιδική ηλικία. Η Αγγελική ζωγράφισε ένα κορίτσι που διαβάζει σε ένα βιβλίο την ιστορία της και πίσω της είναι σε μεγέθυνση το βιβλίο με την ιστορία της. Χρησιμοποίησε διαφορετικές τεχνικές ζωγραφικής και διάφορα υλικά.

Για το δεύτερο tip box επέλεξε ένα πιο ελεύθερο θέμα με τίτλο “κάτι ανάμεσα μας”. Εδώ η φαντασία και η έμπνευση ώθησαν την Αγγελική σε άλλο επίπεδο σκέψης και ξέφυγε από τα τετριμμένα. Σχεδίασε μία κλεψύδρα, όπου στο επάνω μέρος είναι εγκλωβισμένη μια γοργόνα και στο κάτω μία κοπέλα. Θέλησε να αποτυπώσει το χρονικό μιας μετάλλαξης, που μπορεί κάποιες φορές η γοργόνα να λαχταρά να περπατήσει στη στεριά αλλά ταυτόχρονα ένα κορίτσι μπορεί να είναι εγκλωβισμένο σε αυτή. Επέλεξε μαύρο, λευκό και πράσινο χρώμα, σε διαφορετικές αναλογίες κάθε φορά και δημιούργησε ένα τρισδιάστατο “γυαλί” για την κλεψύδρα, προκειμένου να τονίσει το βάθος του σχεδίου και να αναδείξει τα χρώματα και την τεχνική ζωγραφικής. Η πρωτοτυπία του σχεδίου κέρδισε τους κριτές αμέσως.

Τα δύο tip boxes κέρδισαν και τα δύο την 3η θέση στην κατηγορία τους, χαρίζοντας στην Αγγελική άλλη μια διάκριση σε διεθνές επίπεδο. Μετά από παρότρυνση της διοργανώτριας, στείλαμε τα tip boxes σε ένα αντίστοιχο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τέλος Μαΐου στη Ρωσία.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκριση της και αναμένουμε νέα από τον επόμενο διαγωνισμό.