• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Συμμετοχή σε εκθέσεις 2013
Συμμετοχή σε εκθέσεις 2013

Η έκθεση  φιλοξένησε καλλυντικά προϊόντα, υπηρεσίες, µηχανήµατα, αξεσουάρ, θεραπείες, νέες τεχνικές, κοσµήµατα και όλα όσα κινούνται γύρω από τον κόσµο της οµορφιάς, της ευεξίας και της εµφάνισης. Επιπλέον, παράλληλες εκδηλώσεις, κληρώσεις Exclusive Beauty δώρων και διαδραστικά events πραγματοποιήθηκαν και τις 3 ηµέρες της έκθεσης σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο, όπου καταξιωµένοι αισθητικοί, make up και nail artists, κοµµωτές, διατροφολόγοι και ειδικοί της εµφάνισης έδωσαν συµβουλές οµορφιάς και έδειξαν ζωντανά τις προτάσεις και τις τεχνικές τους.  Το Star Channel ήταν  χρυσός χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης.  Με μεγάλη χαρά τα Dnails συμμετείχαν για πρώτη φορά με δικό τους περίπτερο και με nail artists από την ομάδα του καταστήματος.   Το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Exclusive Beauty Christmas Bazaar στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo, από τις 20/12 έως και 1/1/14 με ελεύθερη είσοδο.

Τα Dnails εκτός από το περίπτερο  που διατήρησαν στην έκθεση, μέσω κλήρωσης προσέφεραν δώρο σε δύο τυχερές από ένα ημιμόνιμο μανικιούρ.

Η έκθεση είχε μεγάλη απήχηση και ικανοποιούσε και τα πιο απαιτητικά γούστα. Επίσης λόγω των εορτών, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν δώρα για τους αγαπημένους τους σε προνομιακές τιμές.