• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Επίσκεψη στην διεθνή έκθεση Cosmoprof στην Μπολόνια
Επίσκεψη στην διεθνή έκθεση Cosmoprof στην Μπολόνια

Η Cosmoprof στην Μπολόνια είναι το πιο σημαντικό διεθνές γεγονός στον κόσμο για την αισθητική και τα καλλυντικά. Ο τομέας λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία 40 χρόνια, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιομηχανία spa. Οι κατασκευαστές συσκευασιών επέδειξαν μια υψηλού επιπέδου διεθνή πλατφόρμα που φιλοξένησε αντιπροσωπείες συσκευασίας και αγοραστές,100 συμμετέχοντες, 146.331 επισκέπτες κατά τη διάρκεια των 5 ημερών τις έκθεσης, εκ των οποίων 33.338 (24%) ξένοι επισκέπτες, 2.254 συνολικά εκθέτες, εκ των οποίων 1.323 (60%) ξένοι εκθέτες. Η Cosmoprof έχει σφραγίσει συμφωνίες με άλλους διεθνείς οργανισμούς ώστε να δημιουργηθούν υψηλού επιπέδου εμπορικές εκθέσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη: Cosmoprof Worldwide Μπολόνια (Ιταλία), Cosmoprof Ασία (Χονγκ Κονγκ), Cosmoprof Βόρεια  Αμερική (LasVegas) Guangzhou Διεθνείς Εκθέσεις Ltd(Guangzhou), Beauty Eurasia που κινούνται με Cosmoprof(Κωνσταντινούπολη). 
 

http://www.youtube.com/watch?v=SffucRVlNEo
 

Η Cosmoprof 2015 στη Μπολόνια μόλις ολοκληρώθηκε σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας υπερβάινοντας όλες τις προσδοκίες.  Η προσέλευση των επισκεπτών σημείωσε 20% αύξηση συγκριτκά με τον προηγούμενο χρόνο, καθώς και όλα τα στατιστικά είχαν θετικό πρόσημο, τονίζοντας το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.   1.070 δημοσιογράφοι, τόσο από την Ιταλία και το εξωτερικό, κάλυψαν το γεγονός μαζί με 540 bloggers . "Ο δυναμισμός, ο προσανατολισμός προς τις καινοτόμες λύσεις και οι συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα, η προσοχή στις ξένες αγορές ( οι εξαγωγές αυξήθηκαν 4,9% το 2014), η ποιότητα των επαφών με τη βιομηχανία: αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία για την επιτυχία που είχε η 48η έκδοση του Cosmoprof Παγκόσμια Μπολόνια. Η μεγάλη συμμετοχή των εταιρειών μας - είπε οΠρόεδρος της Cosmetica Italia, Fabio Rossello - μαρτυρά, επίσης, χάρη στο συνδυασμό με Cosmopack, την αξία ενός γεγονότος που είναι σε θέση να δώσει χώρο για το σύνολο της βιομηχανίας καλλυντικών, η οποία έχει φτάσει σε οικονομική τιμή περίπου 13,5 δις ευρώ.  

Η ιδιοκτήτρια κα. Μαρία Κουτσόγλου παρευρέθηκε και αυτή τη χρονιά στην έκθεση, καθώς την επισκέπτται κάθε χρόνο από το 2012. Θεωρεί κύριο μέλημα της την ενημέρωση για τα νέα προϊόντα, τις τεχνικές και για τις τάσεις της μόδας που κυριαρχούν στο χώρο της ονυχοπλαστικής και της αισθητικής. Η παρακολούθηση σεμιναρίων και ομιλιών όπως και οι επαγγελματικές συναντήσεις για την ανεύρεση νέων συνεργατών από το διεθνή χώρο, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Η επιστροφή της με την ολοκλήρωση της έκθεσης, έφερε νέα προϊόντα για την περιποίηση των άκρων, όπως και νέο εξελιγμένο εξοπλισμό.