• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Ποιοι είμαστε
Ποιοι είμαστε

Dnails, different nails. Μια επιχείρηση που άλλαξε διεύθυνση τον Ιούλιο του 2011, όταν το ανέλαβε η τωρινή ιδιοκτήτρια κα. Μαρία Κουτσόγλου. Ξεκίνησε μόνη της μαζί με την πολύ καλή της φίλη Μαριλένα και εργάζονταν με διευρυμένο ωράριο ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην αγορά.
Πολύ γρήγορα η κίνηση των πελατών αυξήθηκε και τα κορίτσια κέρδισαν αμέσως τη συμπάθεια του κόσμου με την προσωπικότητα τους αλλά και με την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Η αυξημένη ζήτηση οδήγησε σε αύξηση προσωπικού και από οικογενειακή υπόθεση τα Dnails μετατράπηκαν σε μια ανταγωνιστική επιχείρηση στον κλάδο. Το διευρυμένο ωράριο και η μεγάλη γκάμα υπηρεσιών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κέρδισαν την αγορά. 
Μέσα στα χρόνια ακολούθησε μια μικρή ανακαίνιση που κρίθηκε απαραίτητη για τη βελτίωση του χώρου. Επόμενη στρατηγική κίνηση ήταν η συμμετοχή στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, Exclusive Beauty , τον Απρίλιο του 2013 και ακολούθησε η παρουσία της επιχείρησης σε αντίστοιχη έκθεση στο Helexpo Αμαρουσίου τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.  Η αμεσότητα της ομάδας, το χαμόγελο και η ευγένεια των κοριτσιών συντελούν στο ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στο κατάστημα.  Το μικρό κατάστημα της Δυρραχίου γεμίζει με κόσμο καθημερινά, πολλοί περνάνε ακόμα και μόνο για μια καλημέρα και ένα καφεδάκι. Πολλές φορές η αγάπη και η στήριξη του κόσμου εξαφανίζουν όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχει κάθε επιχειρηματίας στις μέρες μας. 

Μετά λοιπόν από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του καταστήματος, έφτασε η στιγμή για το άνοιγμα του νέου καταστήματος στον Κολωνό τον Απρίλιο του 2015. Παρ΄όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και τις αντίξοες συνθήκες, το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει παλιούς και νέους πελάτες. 

Στα Dnails θέτουμε ψηλά τον πήχη για την ποιότητα των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πελατών που είναι και η βασική μας προτεραιότητα. Ευχαριστούμε για τη θερμή υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά όπως την πρώτη μέρα.