• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Αισθητική
Αισθητική

Κύρια δραστηριότητα των Dnails είναι  η περιποίηση των άκρων  και  η ονυχοπλαστική. Σύντομα όμως, η επιχείρηση προσαρμόστηκε στις ανάγκες της αγοράς και διεύρηνε την γκάμα των υπηρεσιών της, προσθέτοντας υπηρεσίες μασάζ και αισθητικής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολύ γρήγορα, μετά από την αντίστοιχη διαμόρφωση του χώρου που χρειάστηκε, ο χώρος της αισθητικής και του μασάζ να έχει φανατικούς πελάτες.  Η περιποίηση της επιδερμίδας και η χαλάρωση του σώματος και του πνεύματος μπήκε δυναμικά στην καθημερινότητα  των Dnails.  Παρακάτω αναλύονται οι θεραπείες προσώπου και σώματος που προσφέρονται στα καταστήματα μας.

Βαθύς καθαρισμός

Ο βαθύς καθαρισμός είναι μία καθαριστική θεραπεία προσώπου ακόμα και για τα πιο απαιτητικά δέρματα. Αρχικά περιλάμβάνει το στάδιο της απομάκρυνσης  των ρύπων του δέρματος και των νεκρών κυττάρων, έπειτα το στάδιο του ατμού με όζον για την σωστή διαστολή των πόρων και μετά την διάνυξη για την απομάκρυνση του σμίγματος. Τέλος, απαλύνουμε τον ερεθισμό με δύο καταπραϋντικές  ενυδατικές μάσκες, κατάλληλες για τον κάθε τύπο δέρματος.

 

Ενυδάτωση

Η θεραπεία της ενυδάτωσης επαναφέρει τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα που έχουν ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και τους ρύπους της ατμόσφαιρας. Ξεκινάμε καθαρίζοντας το δέρμα με το ειδικό γαλάκτωμα με εκχύλισμα μαργαριταριού,ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Η κρέμα που χρησιμοποιούμε είναι πολλαπλής δράσης που συνδυάζει την απολέπιση της επιδερμίδας και την ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας ανανέωσης των κυττάρων, την  ενυδάτωση, την λεύκανση και την σύσφιξη. Στη συνέχεια τοποθετούμε την ειδική αμπούλα που έχει βάση την φυσική θαλάσσια ελαστίνη και κάνουμε μασάζ με την έξτρα ενυδατική κρέμα μέχρι να απορροφηθούν τελείως.  Τέλος, βάζουμε την μάσκα με εκχύλισμα μαργαριταριού, ιχνοστοιχεία, βιταμίνη C και δύο τύπους υαλουρονικού οξέος και ολοκληρώνουμε με την κατάλληλη κρέμα για κάθε επιδερμίδα.

 

Θεραπεία ενυδάτωσης με υαλουρονικό

Το υαλουρονικό είναι ένα μικρομόριο το οποίο έχει την ιδιότητα εφόσον απορροφηθεί από τον οργανισμό να αποθηκεύει έως και 1000 φορές το βάρος του.  Είναι φυσικό συστατικό του δέρματος και η αναπαραγωγική του διαδικασία μειώνεται είτε από εξωτερικούς είτε από φυσικούς παράγοντες.  Για αυτούς τους λόγους, χρησιμοποιούμε προϊόντα με κύρια βάση αυτό το εκπληκτικό μικρομόριο σε διάφορα μοριακά βάρη για να ενυδατώνουν όλα τα επίπεδα του δέρματος.

 

Οξέα φρούτων

Είναι μια εκπληκτική θεραπεία όπου μπορεί να καταπολεμήσει ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες και ακμή. Αυτό γίνεται με την εξαναγκαστική επιτάχυνσητης αναπαραγωγής των κυττάρων του δέρματος. Αφού λοιπόν καθαρίσουμε το δέρμα και το ετοιμάσουμε να δεχτεί τα προϊόντα μας, ξεκινάμε με το απολεπιστικό gel με σαλικυλικό και γλυκολικό οξύ που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και ρυθμίζουν την λιπαρότητα και τις δυσχρωμίες. Εφαρμόζουκμε τα οξέα φρούτων στο δέρμα με τεχνοτροπίες της αισθητικού ανάλογα τον τύπο δέρματος και την αποτελεσματικότητα που επιδιώκουμε. Ολοκληρώνουμε με μάσκες, ορούς και κρέμες ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Θεραπεία ματιών

Η θεραπεία αυτή στοχεύει στην απομάκρυνση των ρυτίδων αλλά και των μαύρων κύκλων. Αυτό επιτυγχάνεται με προϊόντικές θεραπειες και με συστατικά ικανά να καταπολεμίσουν το πρόβλημα δίνοντας λύσεις στις ανάγκες του δέρματος. Το μασάζ και η αποσυμφόρηση της λέμφου γύρω από το μάτι είναι βασική προϋπόθεση για ένα καλό αποτέλεσμα.

Σύσφιξη

Η συσφικτική θεραπεία καταπολεμά την χαλάρωση του δέρματος που έχει προκληθεί από την μειωμένη παραγωγή του κολαγόνου και της ελαστίνης που είναι φυσικές ουσίες του δέρματος. Αφού πρώτα καθαρίσουμε το δέρμα και αφαιρέσουμε τα νεκρά κύτταρα, εφαρμόζουμε το serum έντονης σύσφιξης και την ειδική κρέμα και με έντονο μασάζ βοηθάμε στην απορρόφηση των συστατικών. Ολοκληρώνουμε με την cryolift mask που αφήνει μια αίσθηση ψύχους και έχει έντονη συσφικτική δράση . Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι όλα τα προϊόντα είναι ενισχυμένα με συσφικτικά συστατικά για την επίτευξη του στόχου μας.

 

Θεραπεία για λιπαρά δέρματα

Αυτό που μας ενδιαφέρει ουσιαστικά είναι να μειώσουμε το σμίγμα και την παραγωγή του ή και να συρρικνώσουμε τους πόρους για να μειωθεί η λιπαρότητα. Αυτό γίνεται με το peeling  του γλυκολικού σαλικιλυκού οξέος που μικραίνει τους πόρους, με τον ορό και τις κρέμες που ρυθμίζουν την λιπαρότητα και με μάσκες που συστέλλουν τους πόρους και καθαρίζουν την επιδερμίδα από τα λιπαρά στοιχεία.

 

Θεραπεία ακμής

Η θεραπεία ακμής στοχεύει στη ρύθμιση της λιπαρότητας και τους διεσταλμένους πόρους με αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντικά συστατικά και με τη χρήση προϊόντων με μικροβικτόνο και καλμαντική δράση.

 

Spa aroma relax

Βιώστε την εμπειρία της μέγιστης αναζωογόνησης και εξαφανείστε κάθε σημάδι έντασης με το aroma relax. Η μυοχαλαρωτική δράση και το άρωμα αιθέριων ελαίων ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σας αποβάλλοντας κάθε αίσθηση κόπωσης.

Θεραπευτικό μασάζ σώματος

Μόνο στα Dnails θα δοκιμάσετε αυτόν τον μοναδικό διεργετικό συνδυασμό τεχνικών και μεθόδων σιάτσου, αρωματοθεραπείας, ρεφλεξολογίας και ινδικού κεφαλής που συνθέτουν την πρόταση μας για την απόλυτη χαλάρωση. Θα αγαπήσετε το Dnails μασάζ γιατί ο θεραπευτής μας θα ασκήσει την κατάλληλη πίεση και θα εστιάσει στα σημεία του σώματός σας με την μεγαλύτερη ένταση, αφαιρώντας αποτελεσματικά την πίεση από όλο σας το σώμα.

4hands

Δύο έμπειροι θεραπευτές εφαρμόζουν διαφορετικές τεχνικές ταυτόχρονα σε όλο σας το σώμα. Ένας ρυθμικός χορός  από τέσσερα χέρια που δουλεύουν όλους τους μύες του σώματος για να αφαιρέσουν από κάθε σημείο το στρες και την ένταση.

 

Θαλασσοθεραπεία

Στην αρχαία Ελλάδα Ο Ιπποκράτης ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Η φιλοσοφία ολόκληρων εταιρειών βασίζεται στην θαλασσοθεραπεία. Αρχικά απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας με θαλάσσια άλατα που ενεργοποιούν την μικροκυκλοφορία των ιστών και βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας. Το μασάζ  της κυτταρίτιδας γίνεται με ειδικό λιποδιαλυτικό λάδι για την αποτοξίνωση και την απομάκρυνση της.  Τέλος η μάσκα με τα φύκια συντελεί στην αύξηση του μεταβοσλισμού, της ενυδάτωσης, της θρέψης και της οξυγόνωσης των ιστών ενώ παράλληλα καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

 

Θεραπεία κυτταρίτιδας

Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες μεθόδους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που δρα βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου στην πάσχουσα περιοχή. Με το μασάζ που γίνεται βοηθάμε σταδιακά στην λιποδιάλυση, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην  αποβολή των τοξινών.

 

Σοκολατοθεραπεία

Η σοκολάτα δεν είναι μόνο για τις νύχτες υπογλυκαιμίας. Οι ευεργετικές της ιδιότητες δρουν στην υγεία του δέρματος και στην διάθεση χάρη στα μεταλλικά άλατα, τα αντιοξειδωτικά στοιχεία και τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β που περιέχει. Ξεκινάμε με

peeling σε όλο το σώμα και μετά απλώνουμε την σοκολάτα κάνοντας μασάζ. Όταν τελειώσουμε αφήνουμε την σοκολάτα στο σώμα για να λειτουργήσουν οι ιδιότητές της. Μην ξεχνάμε ότι η σοκολάτα δεν είναι γνωστή μόνο για τη γεύση της αλλά και για τις λιποδιαλυτικές, αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες της. Η αίσθηση της σοκολάτας στο σώμα και το πλούσιο άρωμά της κάνουν τον οργανισμό να παράγει σεροτονίνη,τη ορμόνη της ευτυχίας.