• Κατάστημα Σεπόλια
    Δυρραχίου 40-42
    Τηλ: 210 51 33 323, 213 00 68 898
Μακιγιάζ & τοποθέτηση βλεφαρίδων
Μακιγιάζ & τοποθέτηση βλεφαρίδων

Υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις όπου θέλουμε να δέιχνουμε άψογες και λαμπερές όπως ο γάμος μας, μια βάπτιση ή κάποια άλλη κοινωνική εκδήλωση. Σίγουρα μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο καθημερινό μακιγιάζ όμως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε τη βοήθεια ενός ειδικού.

 Πρωινό ή βραδυνό; Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαφορά τους είναι στην ένταση αλλά και στα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν. Για να δημιουργήσουμε λαμπερό αποτέλεσμα θα χρησιμοποιήσουμε πούδρες που θα κάνουμε φωτοσκιάσεις και να είστε σίγουρη ότι το επαγγελματικό μακιγιάζ θα αναδείξει το πρόσωπο σας. 

Ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της μόδας διαρκώς και τις προσαρμόζουμε στο δικό σας πρόσωπο. Ο ειδικός θα φροντίσει να έχουμε τέλεια κάλυψη στο πρόσωπο μας, να έχουμε ένα μακιγιάζ που να ταιριάζει και να κολακεύει τα χαρακηριστικά του προσώπου μας και το κυριότερο να μας εφαρμόσει ένα μακιγιάζ που δεν θα αλλοιωθεί γρήγορα.  

Σχετικά με το νυφικό μακιγιάζ θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ένα δοκιμαστικό που εκεί θα αποφασίσετε τους χρωματισμούς και την ένταση.  Καλό θα είναι να συνδυάσετε το δοκιμαστικό την ημέρα που θα πραγματοποιήσετε μια έξοδο όπως το bachelor σας και έτσι θα χαρείτε το επαγγελματικό μακιγιάζ και δεν θα καταλήξει σε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Ενημερωθείτε στα καταστήματα μας για τις διαθέσιμες ημερομηνίες.

 

Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε και άλλους τρόπους να κάνετε ακόμα πιο εύκολη την καθημερινότητα σας.  Τοποθετήστε extension βλεφαρίδων ή δοκιμάστε μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, ματιών  και χειλιών. Αποκτήστε καλοσχηματισμένα φρύδια  και τονίστε τα μάτια και το βλέμμα σας. Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, πυκνές, μακριές βλεφαρίδες.

Ανανεώστε το πρόσωπο σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης βλεφαρίδων και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορείτε να πείτε αντίο στη μάσκαρα. Ναι, ναι είναι πραγματικό. Με το extension βλεφαρίδων θα κάνετε την πιο επιυχημένη αλλαγή στην εμφάνιση σας. Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα έως και 3 με 4 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία. Μπορεί να είναι από φυσική ή τεχνητή τρίχα και μας δίνεται η δυνατότητα να καλύψουμε κενά και να αντιμετωπίσουμε κάθε προβληματική περίπτωση.

 

Τι είναι όμως ακριβώς το extension βλεφαρίδων; Πρόκειται για μία νέα τεχνική που ενισχυεί το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τοποθετούνται τρίχα τρίχα πάνω στις δικές βλεφαρίδες και έτσι επιτυγχάνουμε το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές τεχνητές βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Σίγουρα θα πρέπει να προσέχουμε και να χρησιμοποιούμε προϊόντα που είναι oil free γιατί ο μοναδικός εχθρός τους είναι η λιπαρότητα. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και μετά περίπου από 3-4 εβδομάδες στη δεύτερη επίσκεψη κάνετε τη συντήρηση τους.